Vyhledávání a administrace
Vyhledávání

Uživatel

Komentáře k receptu 'Játra na cibulce'





(17. 2. 2018, 15:02)
Dělám kuřecí (pozor, játra prohlédnout a odstranit vše, co se vám nelíbí) a ještě přidávám přidávám cca 3 minuty před koncem dušení na kostičky pokrájené oloupané jablko - a) výsledný pokrm má jemně sladkokyselou chuť a b) je ho víc, takže můžete pozvat spolubydlícího, kterého pak pověříte umytím nádobí.
(22. 1. 2014, 17:01)
Krůtí raději než kuřecí - není v nich PRÝ tolik chemie. Připadne mi to věrohodné už pro ty různé zkušenosti u kuřecích.
(17. 11. 2013, 12:09)
kuřecí jsou hnusná a rozblemcají se. nejlepší dát vepřová.
(30. 5. 2012, 18:21)
Kuřecí játra jsou super, nemám zkušenost jakou popisuje Tom. Směle do nich :)
(12. 9. 2011, 0:00)
Najvhodnejšie na prípravu sú králičie játra (síce sa ťažko zháňajú, ale kto ich chová má výhodu), kuracie sa stávajú pieskovité pri príprave a nechutia každému.
(4. 7. 2009, 11:05)
Já osobně preferuji drůbeží játra. Nejsnadněji k sehnání jsou kuřecí. Jsou jemnější než vepřová/hovězí.
(2. 2. 2009, 15:26)
Člověče, drůbeží játra jsou taky dobrý, myslím, že i rychlejší a nejenom kuřecí, taky kachní, nebo krůtí játra jsou super!
Máš to tady v pohodě ten web, když se ti bude chtít, mrkni na můj.
www.zdenyhorecepty.estranky.cz
Chladnou hlavu pro Android